Let op, wat ga je doen

         
         
          Een paar maanden geleden wilde ik een Lycamobile-kaart opladen vanuit België. Ik ging naar een website. Ik dacht dat ik toegang had tot een vertrouwde website. Ik heb online met mijn bankkaart betaald. Er werd geld meegenomen. Maar mijn kaart is nooit opgeladen. Zorg goed voor welke sites u probeert uw kaart op te laden met online betaling. Hoewel het een gekocht domein is, is het nog steeds een spookwebsite. Zorg goed voor je geld. Dit is het websiteadres waar u de kaart niet hoeft te kopen: https://getrecharge24.com. Probeer geen toegang tot deze site te krijgen. Het is erg gevaarlijk!
 
          De banners en links die ik op deze site heb gepost zijn GEEN spam of virussen. Ik promoot alleen wat legaal is en onder normale omstandigheden. Mijn site vraagt ​​niet om wachtwoorden, thuisadres, bankkaart en meer. Ook heeft mijn site GEEN verborgen links met virussen of andere wormen. Alles is geschreven en gepubliceerd, dus je ziet correct, de informatie en de aangeboden advertenties.
 
           Op deze pagina vindt u verschillende aanbiedingen van het kopen van hosting tot het kopen van kaarten, telefoons of online leningen. ALLE ECHT EN JURIDISCH.